Over ons

De gezichten achter Chef to You

 "Eten moet niet alleen 'lekker' zijn, het moet een beleving zijn gecreëerd met 
veel passie, liefde & aandacht!" - Jord & Dominique

Jord van der Lugt

Chef


Jord (4 september 1993) werd geboren te Velsen en groeide op in Wijchen. 
Na verschillende werkplekken in de keuken om ervaring op te doen, volgde hij aan de Rooi Pannen te Tilburg de opleiding tot Horeca Ondernemer Manager. Tijdens deze opleiding groeide al snel de passie voor het koksvak en werd ook de opleiding tot Kok voltooid. Hij voltooide zijn stage's bij o.a. Arola in het Ritz Carlton Barcelona, waar kennis gemaakt werd met de moleculaire keuken, en restaurant de Molen (*) te Kaatsheuvel. In 2012 werd hij Student Chef van het Jaar. 
Na de periode aan de Rooi Pannen begon hij de studie International Hotel Management te Breda, en ondertussen werkte hij door in keukens van verschillende niveau's. In 2015 werd hij Tabasco's Hottest Chef. Op het moment vertaalt Jord zijn culinaire creativiteit via Chef to You.

Dominique van der Lugt - Krantz

Maître


Dominique (30 maart 1995) is geboren en getogen in Kampen. 
Via het veelzijdige horecabedrijf van haar ouders, werd de passie voor de gastvrijheids-industrie haar al vanaf jongs af aan bijgebracht. Zij koos voor de studie International Hospitality Studies aan het Deltion College in Zwolle. Tijdens deze opleiding heeft zij meerdere vooraanstaande stages voltooid binnen Hilton Hotels in binnen en buitenland, waar haar passie voor gastvrijheid groeide. Dominique is een horecavrouw pur sang, en gaat verder waar een ander stopt. Ze streeft er naar telkens weer een bijzondere beleving voor onze gasten neer te zetten. Persoonlijk en Professioneel, zijn de woorden die haar stijl typeren. 

Share by: